Рестораны, кафе, пабы, пиццерии, суши-бары Украины
 

Чтобы просмотреть заведения на карте, выберите город

lorem

lorem

lorem

lorem
Тип заведения
  • Ресторан
  • Кафе
  • Паб
  • Пиццерия
  • Суши-бар
  • Кондитерская
Средний чек
  • 50-150 грн.
  • 150-250 грн.
  • 250-400 грн.
  • 400-600 грн.
  • 600-800 грн.
  • 800 грн. и выше
Очистить фильтр
Сервисы
Услуги
Visa/MasterCard
Терраса
Парковка
VIP-зал
Кейтеринг
Круглосуточно
Wi-Fi
Доставка блюд
Развлечения
Концерт холл/сцена
Шоупрограмма
Кальян
Стриптиз шоу
Dj/танцпол
Караоке
Сауна, баня
Живая музыка
Дети
Аниматоры
Няня
Детская площадка
Детская комната
Мастер классы
Детское меню
Детские праздники
Детский стульчик
Спорт
Гольф
Спорт на экранах
Тотализатор
Покер турниры
Бильярд
Боулинг
Настольные игры
Дартс
Очистить фильтр
Кухня
  • Украинская
  • Европейская
  • Грузинская
  • Американская
  • Авторская
  • Домашняя
  • Азиатская
  • Вегетарианская
  • Кавказская
  • Итальянская
  • Японская
  • Узбекская
  • Восточная
  • Немецкая
  • Русская
  • Французcкая
  • Китайская
  • Армянская
  • Мексиканская
  • Средиземноморская
Очистить фильтр
Событие
  • Завтрак
  • Бизнес-ланч
  • Романтический ужин
  • Банкет
  • Корпоратив
  • Свадьба
  • Детский праздник
Очистить фильтр

Учасники HoReCa Show Lviv 2016 змагатимуться у приготуванні та дегустації напоїв

У рамках найбільшого в Україні фестивалю готельно-ресторанного бізнесу HoReCa Show Lviv пройде BROWN Meeting – три чемпіонати з приготування кавових напоїв, коктейлів та дегустації чаю, які організовує партнер фестивалю BROWN.

 

Розпочнуть змагання, 9 листопада, у день відкриття фестивалю, із Speed mixing, тобто з обрання найспритнішого бармена, який зможе приготувати задану кількість коктейлів без втрати якості.

 

Конкурс складатиметься з двох етапів. У першому, завдання конкурсантів полягатиме у тому, аби відкрити 12 скляних пляшок з напоями, без розливів та бою пляшок. У другому – кожен учасник готуватиме на швидкість задану кількість коктейлів за різними рецептурами, дотримуючись усіх правил приготування, точності наливу інгредієнтів, акуратності у роботі та правильності подачі. Власне найважливішивими критерієм для цього типу змагання є час та збереження якостей приготованих напоїв. Переможця визначатимуть за сумою часових показників з урахуванням штрафного часу. Суддівство здійснюватимуть Борд-Директори Всеукраїнської Асоціації Барменів.  

 

 

Вже наступного дня, 10 листопада, у чемпіонаті Coffee In Good Spirits змагатимуться бариста з приготування кавових напоїв із алкоголем. Учасники готуватимуть чотири напої: два за авторськими рецептурами, в яких поєднають каву та п’янкі трунки, а також дві «Кави по-ірландськи», що є обов’язковим напоєм конкурсу. Жюрі оцінюватимуть напої за виглядом, смаковими якостями та технікою роботи бариста. Змагання відбуватиметься у повній відповідності до Правил WIGS WBC, а його головним суддею стане чемпіон світу George Koustoumpardis. 

 

Завершить триденне змагання TeaTasters Championship – чемпіонат дегустаторів чаю, що обере кращих професіоналів, які продемонструють швидкість і точність у розпізнаванні смакових відмінностей та ароматів сортів чаю.

 


 

...Три чашки з чаєм розміщують у вигляді трикутника, дві з них будуть наповнені ідентичним сортом чаю. Чашка з іншим сортом має мітку на дні, по ній визначають чи правильний вибір зробив учасник. Скуштувавши чаю з кожної чашки, оцінивши їх візуально, за ароматом та за смаком учасники визначають чашку в трикутнику з іншим сортом чаю якомога швидше. У першому раунді дегустаторам доведеться спробувати вісім таких трикутників (24 чашки). Кращі вісім учасників, котрі найточніше визначать  відмінні сорти чаю з найменшими затратами часу, потраплять у півфінал. До фіналу ж дійде лише квартет професіоналів... Хто стане найкращим? Дізнаємося вже 11 листопада.

  

Змагання Tea Testing відбуватимуться за правилами Міжнародного Чайного Чемпіонату Tea Masters Cup і згідно з міжнародними стандартами. Головним суддею і наставником для всіх учасників стане Константин Мазурик – засновник бренду Teahouse і координатор Чемпіонату в Україні.

 

 

Призовий фонд кожного з чемпіонатів становить 10 000 грн.

Дізнатися детальніше про умови реєстрації до участі у конкурсах: http://brown.com.ua/festival.html

Придбати квиток можна тутhttps://gastroli.ua/tickets/horeca-show/buy

Поспішайте отримати свій квиток у світ ресторанних знань, рішень та смаків!

 

Нагадаємо, що найбільший в Україні фестиваль готельно-ресторанного бізнесу – HoReCa Show Lviv відбуватиметься 9 -11 листопада у львівському виставковому центрі Південний-EXPO (вул. Щирецька, 36й поєднає на одному майданчику міжнародний конкурс кухарів, бар-шоу, ярмарок фермерських продуктів, виставку обладнання, свято вуличної їжі та лекторій від досвідчених готельєрів і рестораторів.  

HoReCa Show Lviv – три дні, чотири тисячі квадратних метрів, десятки рестораторів і готельєрів, сотні кухарів, тисячі відвідувачів. Знання, контакти, рішення. Смаки та емоції. Живе спілкування. Тут будуть усі!

 

 

 

Стежте за новинами HoReCa Show 2016:

http://horecashow.lviv.ua/

https://www.facebook.com/HorecaSHOWlviv/    

 

Головні організатори: ТД «S-PROF», WEST CHEF GROUP
 
Партнери з проведення заходів: U.S. Meat Export Federation, «Арго», «Львівські Ярмарки», «Трускавецька».
 
Iнформаційні партнери: «Готельєр & Ресторатор», «Львівська Хвиля», «Егоїст», «Maxymus», «5 канал», «Афіша».
 
За підтримки: Львівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради.

Придбати квиток на західhttps://gastroli.ua/tickets/horeca-show/buy

Все новости

Все новости

Голосование

Все новости

Все новости