Рестораны, кафе, пабы, пиццерии, суши-бары Украины
 

Чтобы просмотреть заведения на карте, выберите город

lorem

lorem

lorem

lorem
Тип заведения
  • Ресторан
  • Кафе
  • Паб
  • Пиццерия
  • Суши-бар
  • Кондитерская
Средний чек
  • 50-150 грн.
  • 150-250 грн.
  • 250-400 грн.
  • 400-600 грн.
  • 600-800 грн.
  • 800 грн. и выше
Очистить фильтр
Сервисы
Услуги
Visa/MasterCard
Терраса
Парковка
VIP-зал
Кейтеринг
Круглосуточно
Wi-Fi
Доставка блюд
Развлечения
Концерт холл/сцена
Шоупрограмма
Кальян
Стриптиз шоу
Dj/танцпол
Караоке
Сауна, баня
Живая музыка
Дети
Аниматоры
Няня
Детская площадка
Детская комната
Мастер классы
Детское меню
Детские праздники
Детский стульчик
Спорт
Гольф
Спорт на экранах
Тотализатор
Покер турниры
Бильярд
Боулинг
Настольные игры
Дартс
Очистить фильтр
Кухня
  • Украинская
  • Европейская
  • Грузинская
  • Американская
  • Авторская
  • Домашняя
  • Азиатская
  • Вегетарианская
  • Кавказская
  • Итальянская
  • Японская
  • Узбекская
  • Восточная
  • Немецкая
  • Русская
  • Французcкая
  • Китайская
  • Армянская
  • Мексиканская
  • Средиземноморская
Очистить фильтр
Событие
  • Завтрак
  • Бизнес-ланч
  • Романтический ужин
  • Банкет
  • Корпоратив
  • Свадьба
  • Детский праздник
Очистить фильтр

Кондитерская «Суперторт»:

Просмотров 11589
Кухня:

Средний чек: 250-400 грн.

Описание:

Ви не повірите, але всередині моїх тортів таки… торти!

І я буду дуже рада, якщо їх смак припаде Вам до душі і не зіпсує враження від зовнішнього вигляду торта.

Для того, щоби було легше вибрати ТОРТ для себе, просто перелічу різні варіанти. Їх можна легко комбінувати та поєднувати, а можна додати щось нове, на власний смак.

БІСКВІТИ

- Класичний (яйця, цукор, борошно, ваніль) – легкий і пишний, потребує додаткового просочування сиропами.
- Апельсиновий (з додаванням натурального апельсинового соку та цедри) – соковитий та запашний.
- Шоколадно-кавовий шифоновий (з додаванням какао, натуральної кави) – яскравий шоколадний смак та кавовий аромат
- Бісквіт з білим шоколадом та апельсиновою цедрою
- Шокаладний бісквіт (з додаванням темного шоколаду)
- Бісквіт на згущеному молоці
- Бісквіт на йогурті

КРЕМИ ТА СУФЛЕ

- крем “Шарлот” класичний
- крем “Шарлот” шоколадний
- крем ванільний заварний масляний
- крем масляно-карамельний (масло + карамелізоване згущене молоко)
- суфле “Пташине молоко”
- суфле вершково-йогуртове
- суфле вершково-йогуртове з рікоттою

КЛАСИЧНІ ТОРТИ

- “Снікерс” - шоколадний бісквіт, два види кремів – масляно-карамельний та ванільний заварний, смажений арахіс
- “Медовик” – тонкі медові коржі (8-10 шт), вершково-сметанний крем з карамелізованим згущеними молоком та медом, горіхи або чорнослив за бажанням
- “Пісочний з різними кремами” – надзвичайно смачний торт  – тонкі пісочні коржі, різні креми (з додавання чорносливу, кураги, горіхів, карамелі, шоколаду – за бажанням)
-“П’яна вишня” - шоколадний бісквіт, карамельно-масляний крем, змішаний з бісквітною крихтою, вишня, замочену у коньяку
- “Чорний ліс” (Шварцвальдський) – шоколадний бісквіт, збиті вершки, вишня
-“Перлина” – світлий класичний або апельсиновий бісквіт, вершкове або вершково-йогуртове суфле
-“Шоколадний” - шоколадний бісквіт, шоколадна глазур, шоколадний крем, шоколадна крихта

ПОКРИТТЯ і ДЕКОР

Я працюю в основному з МОЛОЧНОЮ МАСТИКОЮ, до складу якої входять лише сухе молоко, цукрова пудра, згущене молоко та харчові барвники. На смак мастика…. солодка  Насправді вона нагадує смаком цукерки “Корівка”, або Іриски. Зрозуміло, що з’їсти велику її кількість неможливо (хоча, я знаю людей, які її дуже люблять), тож можна розглядати мастичне покриття як красиву упаковку. Фігурки та квіти з мастики можна залишити собі на згадку – вони не псуються, а просто кам’яніють з часом.
Деколи в своїх роботах я (як і багато інших кондитерів) використовую кріплення букетів на флористичному дроті. Такі букети виглядають природніше і дозволяють створювати вишукані композиції. В контакт з тортом дріт не вступає – він закріплюється в коктейльну трубочку, що пронизує торт.

Ще одним матеріалом для декорування є АЙСИНГ – цукрова пудра збита з яєчним білком. Цей матеріал дуже делікатний і крихкий (з нього зроблено корали на моїх морських тортах). Ним же можна робити надписи чи елементи розпису.

Все новости

Все новости

Голосование

Все новости

Все новости